De Winterschilder

Home De Winterschilder
Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee

Persoonlijk advies

Afgestemd op Jouw situatie

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

DE WINTERSCHILDER

Voor al uw
schilderwerk binnen

Om de zoveel tijd is ook de binnenzijde van uw huis of bedrijfspand toe aan een nieuwe schildersbeurt. Stof, verkleuring en beschadigingen door gebruik, zorgen voor een smoezelige indruk. Onze vakkundige winterschilder geeft uw plafond, muren, trap, deuren en kozijnen weer een frisse en strakke uitstraling.

De periode van november tot en met maart is hét moment om al uw schilderwerk binnen voordelig in topconditie te brengen door de winterschilder van Koeverma. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

De winterschilder is ideaal voor al het herstelwerk en schilderwerk bij u binnen zoals:

  • Muren
  • Platfond
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Vloeren
  • Trap
Binnenschilderwerk

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

VOORDELIG AAN DE SLAG

Voor particulieren

De winterschilder kan al het schilderwerk binnen in huis voor je verzorgen. Van woonkamer, gang, trap, slaapkamers tot thuiskantoor. Vraag bij ons een offerte aan, dan inventariseren we wat er nodig is voor het beste resultaat. Wij voorzien je graag van passend advies, voor de beste kwaliteit.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ONDERHOUD VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Voor bedrijven

Ook voor de grotere bedrijfsmatige projecten kan je bij ons terrecht. De winterschilder is voordelig in het herstellen en schilderen van bedrijfspanden in alle soorten en maten zoals onder andere kantoren, bedrijfsruimtes, productieruimtes, winkels, hotels en horeca. Ook restaureren wij rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. Hiervoor zijn wij ERM (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg) gecertificeerd. Werken uw medewerkers thuis in deze coronatijd? Dan is dit juist hét moment om alles te voorzien van een nieuwe verflaag.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT

Vrijblijvend advies?

Heb je vragen of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓ We nemen binnen 24 uur contact met je op
✓ Vrijblijvende kosteninschatting op locatie
✓ Wij gaan pas weg als jij tevreden bent
✓ Schoon, opgeruimd en geen overlast

Telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.