De Winterschilder

Schilderwerk binnen

Home Schilderwerk binnen
Snelle service

Starten binnen 2 weken

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee

Weer snel een nette kamer

Als erkend schildersbedrijf bieden wij al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit schilderwerk aan. Dit leidt tot hoge klanttevredenheid. Ons team van vakbekwame schilders staat voor je klaar om alles naar wens uit te voeren. Daarbij laten we de woning naderhand altijd netjes achter!

Deuren en kozijnen

Met de juiste expertise en de hoogste kwaliteit verf zitten jouw kozijnen weer jaren strak in de lak.

Meer over deuren en kozijnen

Muur schilderen

Een kleine ruimte groter laten lijken? Dat kan met de juiste kleur en verftechniek.

Meer over muur schilderen

Trap schilderen

Is je trap beschadigd of ben je toe aan een andere kleur? Kies voor langdurig resultaat.

Meer over trap schilderen

Tegels schilderen

Nadat wij je tegels hebben geschilderd, zien ze eruit alsof ze zijn vervangen en gerenoveerd.

Meer over tegels schilderen

Bladgoud

Wil jij je kozijnen een gouden detail geven? Of goud in je interieur? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer over bladgoud

OVER ONS

Koeverma Schilders in Rotterdam

Er zijn diverse schilders in Rotterdam. Voor ieder wat wils zouden we bijna zeggen. Er zit echter een groot verschil in de diverse schildersbedrijven in Rotterdam. Wij willen u graag kennis laten maken met onze service en kwaliteit. U zult ervaren dat Koeverma Schilders een ander schildersbedrijf is dan andere schildersbedrijven in Rotterdam. Om niet te vergeten; Koeverma Schilders is al sinds 1978 in Rotterdam een bekent schildersbedrijf. Voor vele opdrachtgevers voeren we al jarenlang naar tevredenheid de schilderswerkzaamheden uit. Dat is ook wat Koeverma Schilders bijzonder maakt. Wij zijn niet een schildersbedrijf dat zomaar een schildersklus uitvoert, maar we doen dit met passie en met verve. Schilder Rotterdam? Koeverma Schilders!

FAQ

Antwoord op al je vragen

Voordat je kiest voor een schilder kan het zijn dat je wat vragen hebt. Wij hebben de meest gestelde vragen over schilderwerk voor je op een rijtje gezet.

In de meeste gevallen kunnen we binnen 2 weken starten nadat we bij je zijn langs geweest. Dit is onder meer afhankelijk van de grootte van het project. Weten hoe snel we bij jou kunnen starten? Vraag het ons!

Binnenschilderwerk gaat vaak wel 10 jaar of meer mee. Dit is mede afhankelijk van de ruimte. Een vochtige ruimte, zoals de badkamer, behoeft andere eisen dan een woongedeelte of slaapkamer. Ook de kwaliteit van de verf en van het schilderwerk spelen een grote rol.

In de meeste gevallen zal het tarief van 9% worden gehanteerd. Dit geldt voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk- zoals kitwerk, voegwerk en herstellen van de ondergrond – vallen onder het 21%-tarief.

Het is het beste om stucwerk enkele weken te laten drogen voordat je gaat schilderen. Dit verkleint de kans op schimmel en vergroot de kans op een strak geverfde muur. De snelheid waarmee stucwerk droogt, is onder meer afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Dikte van het stucwerk
  • Luchtvochtigheid
  • Ventilatie
  • Temperatuur

Glasvezelbehang, of glasweefselbehang, is niet bedoeld als decoratief behang. Het wordt vaak gebruik als ondergrond tegen zuigende muren en/of om je muur te verstevigen. Wij raden aan het glasweefselbehang één of twee keer over te schilderen met muurverf.

De meeste buitenlakken zijn geschikt voor temperaturen van 5 °C tot 25 °C. April t/m oktober zijn de meest geschikte maanden voor schilderwerk. November is de minst geschikte maand om buiten te schilderen.

Nieuw pleisterwerk kun je het beste na een paar maanden pas schilderen. Wanneer je pleisterwerk droogt in de warme zomermaanden gaat het sneller dan in de winter.

REVIEWS

Onze tevreden klanten

CONTACT

Advies?

Heb je vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓ Kosteninschatting op locatie
✓ Wij gaan pas weg als jij tevreden bent
✓ Schoon, opgeruimd en geen overlast

Telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.