De Winterschilder

Schilderwerk buiten

Home Schilderwerk buiten
Snelle service

Starten binnen 2 weken

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee

Schilderwerk dat jaren meegaat

Als erkend schildersbedrijf bieden wij al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit schilderwerk aan. Dit leidt tot hoge klanttevredenheid. Ons team van vakbekwame schilders staat voor je klaar om alles naar wens uit te voeren.

Deuren en kozijnen schilderen

Met de juiste expertise en de hoogste kwaliteit verf zitten jouw kozijnen weer jaren strak in de lak.

Deuren en kozijnen laten schilderen?

Buitenmuur schilderen

Met voorstrijkmiddel, speciale kwasten en vachtrollers ziet jouw buitenmuur er weer uit als nieuw.


Buitenmuur laten schilderen?

Bladgoud

Wil jij je kozijnen een gouden detail geven? Of goud op je meubilair? Vraag naar de mogelijkheden.Bladgoud laten aanbrengen?

OVER ONS

Koeverma Schilders in Rotterdam

Er zijn diverse schilders in Rotterdam. Voor ieder wat wils zouden we bijna zeggen. Er zit echter een groot verschil in de diverse schildersbedrijven in Rotterdam. Wij willen u graag kennis laten maken met onze service en kwaliteit. U zult ervaren dat Koeverma Schilders een ander schildersbedrijf is dan andere schildersbedrijven in Rotterdam. Om niet te vergeten; Koeverma Schilders is al sinds 1978 in Rotterdam een bekent schildersbedrijf. Voor vele opdrachtgevers voeren we al jarenlang naar tevredenheid de schilderswerkzaamheden uit. Dat is ook wat Koeverma Schilders bijzonder maakt. Wij zijn niet een schildersbedrijf dat zomaar een schildersklus uitvoert, maar we doen dit met passie en met verve. Schilder Rotterdam? Koeverma Schilders!

FAQ

Antwoord op al je vragen

Voordat je kiest voor een schilder kan het zijn dat je wat vragen hebt. Wij hebben de meest gestelde vragen over schilderwerk voor je op een rijtje gezet.

In de meeste gevallen kunnen we binnen 2 weken starten nadat we bij je zijn langs geweest. Dit is onder meer afhankelijk van de grootte van het project. Weten hoe snel we bij jou kunnen starten? Vraag het ons!

In de praktijk gaat schilderwerk 5-7 jaar mee. Dit is echter onder meer afhankelijk van het onderhoud. Als je het schilderwerk regelmatig reinigt, gaat het langer mee. Ook de kwaliteit van de verf en van het schilderwerk spelen een grote rol.

In de meeste gevallen zal het tarief van 9% worden gehanteerd. Dit geldt voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk- zoals kitwerk, voegwerk en herstellen van de ondergrond – vallen onder het 21%-tarief.

De meeste buitenlakken zijn geschikt voor temperaturen van 5 °C tot 25 °C. April t/m oktober zijn de meest geschikte maanden voor schilderwerk. November is de minst geschikte maand om buiten te schilderen.

April tot en met oktober zijn het meest geschikt om buiten te schilderen. Afhankelijk van onder meer temperatuur en luchtvochtigheid zijn andere maanden soms ook mogelijk.

REVIEWS

Onze tevreden klanten

CONTACT

Advies?

Heb je vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓ Kosteninschatting op locatie
✓ Wij gaan pas weg als jij tevreden bent
✓ Schoon, opgeruimd en geen overlast

Telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.