De Winterschilder

Schilder Rotterdam

Home Schilder Rotterdam
Snelle service

Starten binnen 2 weken

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee

Zoekt u een schilder in Rotterdam?

Van harte welkom bij Koeverma Schilders uit Rotterdam! Wij zijn schilders met verve. Met plezier werken wij voor veel opdrachtgevers uit Rotterdam en omgeving. Ook u laten we graag kennismaken met ons service en kwaliteit.

01.Schilderwerk

Zowel binnen als buiten, van kozijnen tot tegels. We kunnen je kozijnen of interieur zelfs voorzien van bladgoud

02.Restauratie
03.Monumentenzorg

Als erkend ERM schilder hebben wij vele monumenten onderhouden. Doel is om de monumenten is zo goed mogelijke staat te houden.

04.Subsidie

Veel monumenten komen in aanmerking voor de SIM subsidie: subsidie voor instandhouding en restauratie van rijksmonumenten.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op voor advies!

SNEL AAN DE SLAG

Voor particulieren

Al het schilderwerk in en om huis kunnen wij voor je regelen. Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd, inventariseren we wat er nodig is voor het beste resultaat. Wij voorzien je graag van goed advies, voor de beste kwaliteit.

Vragen? Neem contact met ons op!

ONDERHOUD VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Voor bedrijven

Ook voor de grotere projecten kun je bij ons aankloppen. Naast het schilderen van bedrijfspanden, restaureren wij ook monumenten. Dit doen we met een ERM  (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg) certificaat in ons bezit.

Vragen? Neem contact met ons op!

OVER ONS

Koeverma Schilders in Rotterdam

Er zijn diverse schilders in Rotterdam. Voor ieder wat wils zouden we bijna zeggen. Er zit echter een groot verschil in de diverse schildersbedrijven in Rotterdam. Wij willen je graag kennis laten maken met onze service en kwaliteit.Je zult ervaren dat Koeverma Schilders een ander schildersbedrijf is dan andere schildersbedrijven in Rotterdam.

Koeverma Schilders is al sinds 1978 in Rotterdam een bekend schildersbedrijf. Voor vele opdrachtgevers voeren we al jarenlang naar tevredenheid de schilderswerkzaamheden uit. Dat is ook wat Koeverma Schilders bijzonder maakt. Wij zijn niet een schildersbedrijf dat zomaar een schildersklus uitvoert, maar we doen dit met passie en met verve. Schilder Rotterdam? Koeverma Schilders!

Schilderen vanaf een lift
REVIEWS

Onze tevreden klanten

CONTACT

Advies?

Heb je vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓ Kosteninschatting op locatie
✓ Wij gaan pas weg als jij tevreden bent
✓ Schoon, opgeruimd en geen overlast

Telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.