Schilderwerk

Home Diensten Schilderwerk
Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee

Persoonlijk advies

Afgestemd op Jouw situatie

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

Schilderwerk dat jaren meegaat

Als erkend schildersbedrijf bieden wij al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit schilderwerk aan. Dit leidt tot hoge klanttevredenheid. Ons team van vakbekwame schilders staat voor je klaar om alles naar wens uit te voeren.

Deuren en kozijnen

Met de juiste expertise en de hoogste kwaliteit verf zitten jouw kozijnen weer jaren strak in de lak.

Meer over deuren en kozijnen

Muur Schilderen

Een kleine ruimte groter laten lijken? Dat kan met de juiste kleur en verftechniek.

Meer over muur schilderen

Trap schilderen

Is je trap beschadigd of ben je toe aan een andere kleur? Kies voor langdurig resultaat.

Meer over trap schilderen

Buitenmuur schilderen

Met voorstrijkmiddel, speciale kwasten en vachtrollers ziet jouw buitenmuur er weer uit als nieuw.

Meer over buitenmuur schilderen

Tegels schilderen

Nadat wij je tegels hebben geschilderd, zien ze eruit alsof ze zijn vervangen en gerenoveerd.

Meer over tegels schilderen

Bladgoud

Wil jij je kozijnen een gouden detail geven? Of goud in je interieur? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer over bladgoud aanbrengen

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

SNEL AAN DE SLAG

Voor particulieren

Al het schilderwerk in en om huis kunnen wij voor je regelen. Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd, inventariseren we wat er nodig is voor het beste resultaat. Wij voorzien je graag van goed advies, voor de beste kwaliteit.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ONDERHOUD VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Voor bedrijven

Ook voor de grotere projecten kun je bij ons aankloppen. Naast het schilderen van bedrijfspanden, restaureren wij ook monumenten. Dit doen we met een ERM (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg) certificaat in ons bezit.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

FAQ

Antwoord op al je vragen

Voordat je kiest voor een schilder kan het zijn dat je wat vragen hebt. Wij hebben de meest gestelde vragen over schilderwerk voor je op een rijtje gezet.

In de meeste gevallen kunnen we binnen 2 weken starten nadat we bij je zijn langs geweest. Dit is onder meer afhankelijk van de grootte van het project. Weten hoe snel we bij jou kunnen starten? Vraag het ons!

In de praktijk gaat schilderwerk 5-7 jaar mee. Dit is echter onder meer afhankelijk van het onderhoud. Als je het schilderwerk regelmatig reinigt, gaat het langer mee. Ook de kwaliteit van de verf en van het schilderwerk spelen een grote rol.

In de meeste gevallen zal het tarief van 9% worden gehanteerd. Dit geldt voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk- zoals kitwerk, voegwerk en herstellen van de ondergrond – vallen onder het 21%-tarief.

Het is het beste om stucwerk enkele weken te laten drogen voordat je gaat schilderen. Dit verkleint de kans op schimmel en vergroot de kans op een strak geverfde muur. De snelheid waarmee stucwerk droogt, is onder meer afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Dikte van het stucwerk
  • Luchtvochtigheid
  • Ventilatie
  • Temperatuur

Glasvezelbehang, of glasweefselbehang, is niet bedoeld als decoratief behang. Het wordt vaak gebruik als ondergrond tegen zuigende muren en/of om je muur te verstevigen. Wij raden aan het glasweefselbehang één of twee keer over te schilderen met muurverf.

De meeste buitenlakken zijn geschikt voor temperaturen van 5 °C tot 25 °C. April t/m oktober zijn de meest geschikte maanden voor schilderwerk. November is de minst geschikte maand om buiten te schilderen.

Nieuw pleisterwerk kun je het beste na een paar maanden pas schilderen. Wanneer je pleisterwerk droogt in de warme zomermaanden gaat het sneller dan in de winter.

April tot en met oktober zijn het meest geschikt om buiten te schilderen. Afhankelijk van onder meer temperatuur en luchtvochtigheid zijn andere maanden soms ook mogelijk.

REVIEWS

Onze tevreden klanten

CONTACT

Vrijblijvend advies?

Heb je vragen of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓ We nemen binnen 24 uur contact met je op
✓ Vrijblijvende kosteninschatting op locatie
✓ Wij gaan pas weg als jij tevreden bent
✓ Schoon, opgeruimd en geen overlast

Telefoonnummer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.