Wandafwerking

Bij wandafwerking kun je denken aan verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Onze experts zorgen voor een modieuze uitstraling, of stucwerk met grove design. Dit biedt niet alleen bescherming maar zorgt ook voor een geweldige uitstraling. Welk interieur u ook wilt hebben, u kunt ervan op aan dat wij alle werkzaamheden op hoogwaardig niveau uitvoeren.

WandafwerkingHet verzorgen van bestaande, nieuwe wanden en de complete onderhoud. Iedere wandbekleding heeft zijn eigen specifieke kenmerken, met elk een ander soort materiaal en methode van aanbrengen. Verschillende soorten structuren, patronen en uiterlijk.

Iedereen wilt met een goed gevoel thuiskomen! Het ontwerp van je huis en stijlvolle kleuren bepalen de sfeer en de ruimtebeleving in je huis. Van levendige, opvallende wanden, betegelen van muren tot gladde of ruwe wanden. Deel uw ideeën en wensen samen met ons. Met onze expertise en ervaring kunnen wij goed inspelen op uw behoeften en wensen.

Bij ons kunt ook ook kiezen voor wandbekleding en daarbij maken wij gebruik van Vescom. Vescom is toonaangevend op het gebied van wandbekleding in vinyl en textiel. Met meer dan 90 dessins in meer dan 2000 kleuren. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het customizen van prints naar keuze door middel van de online wallcreator.