Trap schilderen

Zelf een trap in uw woning gaan schilderen? Dat zal veel tijd kosten en loopt vaak uit op slordig schilderwerk als uitkomst. Dat kunt u er niet bij hebben. Het is daarom aan te raden om dit aan ons over te laten, vooral wanneer de trap een belangrijke rol speelt in uw woning.

Trap SchilderenWist u dat trappen vaker een vernieuwing nodig hebben dan andere ruimtes en onderdelen in huis? Dag in dag uit lopen we de trap op en af en wordt natuurlijk veel gebruikt.

Zijn uw trappen beschadigd? Of wilt u gewoon een andere kleur aanbrengen voor de verandering. Bij Koeverma is alles mogelijk en dat kunnen wij voor u uitvoeren. Een trap schilderen kunt u dus gerust aan ons overlaten.

Koeverma Schildersbedrijf werkt met speciale kwaliteitsverf en de juiste materialen. Ook zorgen wij ervoor dat uw trap langer mee zal gaan en de verf zijn kwaliteit behoudt. Om de kans op uitglijden te verkleinen en zo ook de veiligheid van u en anderen te beschermen, werken wij met speciale antislip verfsoorten en vele andere verftypes.

Het schilderwerk van Koeverma staat bekend om de hoge kwaliteit dat we aanbieden en de vele verschillende soorten werkzaamheden die wij verrichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in onze andere werkzaamheden?

Tegels Schilderen
Muur Schilderen
Kozijnen Schilderen
Buitenmuur Schilderen
Bladgoud Aanbrengen