Totaal onderhoud

Het totaal onderhoud van uw woning. Daarbij kunt u denken aan renovaties, vernieuwen van tegels, schilderen van uw muren en nog veel meer service. Van bouwwerkzaamheden, afwerken van schilderwerk en decoraties tot wandbekleding.

Voor zowel grote, kleine of totale kluswerkzaamheden staan wij met ons gespecialiseerde team voor u klaar (zakelijk en particulier). Zo bespaart u veel tijd en geld, maar profiteert u ook van vele voordelen.
Met het juiste inzicht en onze expertise zorgen wij voor een fantastisch eindresultaat. Ook kunt u restauratie werkzaamheden aan ons overlaten. Wij zijn erkend met het ERM certificaat.

Onze werkzaamheden bestaan ook uit het onderhoud van molens en het restaureren van monumenten – historische gebouwen. Wij bieden een totaal pakket aan om uw bedrijfspand of woning weer hèt visitekaartje te maken van uw bedrijf.

Of het nu de slaapkamer, keuken of uw gevels zijn. U kunt niet alleen voor behang en schilderwerk bij ons terecht, maar voor alles dat met uw woning en huis te maken heeft. Voor totaal onderhoud moet u dus bij Koeverma zijn.