Uw school altijd goed in de verf?

Het opknappen van het schoolgebouw is vaak een grote investering. Met het GlansGrant onderhoudsabonnement van Koeverma Schilders heeft u nooit meer een grote uitgaven in één keer. Tien jaar lang geniet u van een perfect onderhouden gebouw!

Onderhoudsabonnement
Met het GlansGarant onderhoudsabonnement betaalt u géén groot bedrag in een keer, maar een vast bedrag per maand. Door dit vaste bedrag per maand geniet u tien jaar lang van een perfect geschilderd gebouw. Uw hele school wordt piekfijn in de verf gezet, elk jaar gecontroleerd én na vijf jaar geheel opnieuw geschilderd. Bij scholen wordt niet alleen de buitenkant onderhouden, maar ook de binnenkant.

Stappenplan
Koeverma is één van de gekwalificeerde schilders van GlansGarant. Het begint met een inspectie waarbij de grootte van het gebouw en de staat van het onderhoud in kaart wordt gebracht. Na de inspectie wordt vastgelegd wat er moet gebeuren. Deze werkzaamheden worden vervolgens uitgezet in tijd. Hiervoor wordt een tienjarenonderhoudsplan opgesteld. Vervolgens komt de vakman precies uitvoeren wat er is afgesproken.

Garantie
GlansGarant onderscheidt zich door;
– De herschilderbeurt;
– Zekerheid (jaarlijks gegarandeerd onderhoud);
– Gemak (vast maandbedrag);
– Ook binnen schilderen;
– Gekwalificeerde schilders.

Een school schilderen hoeft helemaal niet duur te zijn! Ook geïnteresseerd in een tien jaar lang perfect onderhouden pand? Met GlansGarant hoeft u geen geld te reserveren voor toekomstig onderhoud. Neem gerust contact op met Koeverma Schilders.