Schilderwerk Koeverma

De basis van ons schildersbedrijf ligt uiteraard bij het schilderwerk. In 1978 begonnen als schildersbedrijf en langzaam gegroeid naar een bedrijf die allerlei diensten aanbiedt.

Als erkend schildersbedrijf zijn wij al meer dan 30 jaar bezig om hoge kwaliteit aan te bieden en onze klanten tevreden te houden. Ons team van vakbekwame schilders staan voor u klaar om alles naar wens uit te voeren.

Schildersbedrijf KoevermaSchilder werkwijze

Uiteraard zijn wij als eerste verantwoordelijk voor het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden. Toch stellen wij ons team graag ter beschikken om u te adviseren over alle mogelijke keuzes. Welke kleur en materiaal past het beste bij uw pand of woning? Zijn er nog andere diensten nodig voor het beste resultaat? Onze breed opgeleide schilders hebben veel kennis die ze graag met u zouden willen delen. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Schilderwerk aanbod

Wij bieden een groot aanbod aan schilderwerk aan. Bent u een particulier en wilt u uw woning laten schilderen? Geen probleem. Heeft u slechts één ruimte die geschilderd moet worden? We staan graag voor u klaar.

Heeft uw bedrijfspand een opknapbeurt nodig? Wij bieden een totaal pakket aan schilderwerkzaamheden om uw pand weer het visitekaartje te maken van uw bedrijf. Een kamer, kantoor, keuken, trapopgang etc. opnieuw schilderen maakt een verschil van dag en nacht.

Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat ons team te alle tijden klaar staat om u te voorzien van onze expertise. Krijg een indicatie van een paar van onze werkzaamheden:

Neem vrijblijvend contact op met Koeverma Schilders en kijk wat uw voordeel kan zijn in deze periode van het jaar.