Restaureren

Hoewel begonnen als schildersbedrijf heeft Koeverma een breed aanbod aan diensten ontwikkeld. Als erkend ERM schilder hebben wij vele monumenten onderhouden. Het restaureren hiervan is deel van onze missie om monumenten in zo goed mogelijke staat te houden.

restaurerenOmdat het restaureren erg precies werk is, maken we altijd duidelijke afspraken met de klant over de details van de werkzaamheden. Op basis van overleg komen we dan samen tot de beste afspraken en het beste resultaat. Vooral de historische uitstraling moet behouden blijven. Dit is ook iets wat de overheid ondersteund met de zogeheten BRIM-subsidie. Iets waar Koeverma u graag verder mee helpt.

Restauratie voorbeelden

In de loop der jaren heeft Koeverma vele monumenten gerestaureerd. We willen u graag een paar mooie projecten laten zien. Zo krijgt u een mooie indicatie hoe wij te werk gaan en welke monumenten we al hebben onderhouden. Onderstaand is een oude molen te zien, evenals een monumentaal pand wat tegenwoordig als kantoor gebruikt wordt. Beide projecten zijn inmiddels naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Voordelen van restaurerenrestaureren van molen

Het onderhouden van panden en monumenten is voor Koeverma van maatschappelijk belang. De uitstraling en kwaliteit hiervan staat bij ons hoog in het vaandel. Deze monumenten zijn onderdeel van Nederland en het zou zonde zijn om deze mooie panden te laten aftakelen. Omdat de overheid hier ook ondersteunend in wilt zijn is er een subsidie ingesteld voor eigenaren die ondersteuning nodig hebben. Met onze kennis en kunde bent u voor restauratie bij Koeverma aan het juiste adres.