Restauratie bij Koeverma

Hoewel begonnen als schildersbedrijf is Koeverma ook gespecialiseerd in restauratie. Met een erkend ERM certificaat (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg) kunt u uw restauratiewerkzaamheden met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Stichting ERM is de koepelorganisatie van bedrijfsleven en overheid voor het vakkundig restaureren van monumenten. ERM beheert en stimuleert het gebruik van normen en kwaliteitsrichtlijnen. Dit zorgt ervoor dat wij zeer veel kennis en kunde hebben opgedaan met betrekking tot restauraties en monumentenzorg.

Molen restauratieRestaureren

Koeverma gaat graag de uitdaging aan om een pand te restaureren. Het gaat ons zeer aan het hart om historische gebouwen zo lang mogelijk mee te laten gaan. We stellen dus alleen de beste mensen aan om deze klussen aan te pakken. Voor allerlei aspecten van restauratie hebben wij de expertise in huis om een zo goed mogelijke dienst aan te bieden. Voor wij aan het werk beginnen treden wij graag in overleg. Wij willen zo op maat mogelijk werken en samen komen we tot de beste uitkomsten.

Monumentenzorg en andere diensten

Met ons ERM certificaat zijn wij de perfecte kandidaat voor monumentenzorg en alles wat daarbij komt kijken. Voor historische panden en monumenten gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Vooral het historische uiterlijk en de uitstraling van het pand moet bij ons altijd behouden blijven. Wij hebben in al die jaren al ervaring gehad met historische grachtenpanden, molens, villa’s en oude kantoorgebouwen. Deze brede kennis maakt ons de beste kandidaat voor het verzorgen van
restauratie.

Restauratie door KoevermaDe BRIM-subsidie is door de overheid in werking gezet om de kosten van het onderhoud en restauratie te verlagen. Dit biedt nog meer voordelen en zorgt er voor dat u niet langer hoeft te wachten voor de restauratie van monumenten.