Referenties

 

Complimenten! – Anneke

Afgelopen week had ik bezoek van een oom met een passie voor jaren dertig huizen. Hij was erg complimenteus over het buitenschilderwerk en die breng ik graag aan je over. Wij zijn er erg tevreden over maar hebben nog niet zoveel ervaring, hij wel en hij zei dat hij het schilderwerk niet zo vaak zo goed ziet. Dus bij deze!


 

Erg tevreden! – Jolanda en Rene

De schilders zijn al aan het werk gegaan en we zijn tot dusver erg tevreden. Keurige mannen die o.l.v. Erwin echt hun vak verstaan. Ik ben blij dat anderen jullie hebben aanbevolen.


 

Schilderen is een vak en dat moet je aan experts over laten – Silvia

De afgelopen weken heeft Erwin de buitenkant van het huis van de vrouw van mijn vader geschilderd. Het was al meer dan 6 jaar geleden gedaan en zeker aan de achterkant was het hard nodig.

Tijdens de werkzaamheden heb ik alleen maar positieve berichten van de vrouw van mijn vader gekregen:
– Wat zijn het vriendelijke mannen
– Wat zijn ze netjes
– Wat werken ze grondig

Vorige week heb ik zelf het eindresultaat gezien en dat ziet er echt schitterend uit! De posten, de deur, maar vooral ook de dakrand, glimmen je tegemoet. Alles kan er weer jaren tegen.

Deze schilderbeurt was een bijzondere voor mij. Mijn vader heeft altijd zelf de buitenkant geschilderd omdat hij het idee had dat niemand het zo goed kon als hij. En hij was inderdaad een pietje precies en na zijn schilderbeurt zag het er ook heel goed uit.
Mijn vader is een jaar geleden overleden, maar ik weet zeker dat hij waardering zou hebben gehad voor het werk dat is geleverd. Het ziet er prachtig uit en ik en de vrouw van mijn vader zijn hier heel erg blij mee.

Dank je wel! Niet alleen voor het mooie eindresultaat, maar zeker ook voor de manier waarop is gewerkt en de goede indruk die is achtergelaten!