Onderhoud en decoratie

Koeverma is ook uw adres voor een strakke wandafwerking, sierlijke decoratie en onderhoud. Of het nu gaat om eenvoudig behang voor de kinderkamer, designbehang of glasvlies? Onze medewerkers maken het graag voor u in orde.

Hoewel begonnen als schildersbedrijf heeft Koeverma in de loop der jaren steeds meer kennis opgedaan. Voor de klant wilde we nog meer doen dan alleen schilderwerk. Vandaar ons aanbod in het onderhouden van woningen, monumenten en bedrijfspanden. Ook qua decoratie wilden wij een breed aanbod bieden aan onze klanten.

Onderhoud van KoevermaTotaal onderhoud

Bent u op zoek naar totaal onderhoud? Koeverma heeft als missie het zo goed mogelijk verzorgen van bedrijfspanden, woningen en monumenten. Met ons plan van aanpak knappen we stapsgewijs alles op. Van bouwwerkzaamheden, restauratie tot het afwerken van decoraties en schilderwerk.

Met onze ervaring in restauratiewerk, zijn we er trots op al jarenlang totaal onderhoud aan te bieden. Als erkend schilder door de ERM hebben we expertise en de kwaliteit om de beste service te leveren. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn het onderhoud van molens en het restaureren van monumenten en historische gebouwen.

De Decoratieschilder

Onderhoud en DecoratieNaast het ‘standaard’ schilderwerk is Koeverma erg kundig met het aanbrengen van decoratie schilderwerk. Met ons team van deskundige schilders kunnen we mooie decoratie aanbrengen. In samenwerking met de klanten komen we dan tot het mooiste resultaat. Voor de beste decoratie schilder moet je bij Koeverma zijn.

Uiteraard kunt ook ook kiezen voor wandbekleding. Hierbij maken wij gebruik van de wandbekleding van Vescom. Vescom is toonaangevend op het gebied van wandbekleding in vinyl en textiel. Met meer dan 90 dessins in meer dan 2000 kleuren en de mogelijkheid tot het customizen van prints naar keuze door middel van de online wallcreator, biedt Vescom altijd een passende oplossing.

Voor het aanbrengen van andere versieringen werken wij met Orac. Orac is het boegbeeld van kwaliteit en innovatie op het gebied van sierlijsten en zuilen. Bent u toe aan verfraaiing? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen ervan.

dat