Monumentenzorg

Koeverma is een volwaardig erkend schilder van ERM. Dit is de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw restauratiewerkzaamheden.

MonumentenzorgBij Koeverma werkt een team van breed opgeleide mensen. Hierdoor hebben wij in elke stap van de restauratiewerkzaamheden de juiste expertise in huis om zo goed mogelijk werk te leveren. We hebben in de loop der jaren aan diverse soorten monumenten gewerkt. Historische landhuizen, ambassades en molens zijn allemaal onder handen genomen door Koeverma met positieve reacties. Restauratie is bij ons in goede handen.

Monumentenzorg in Nederland

In Nederland is een groot aantal monumenten te vinden. Van kleinschalige huisjes tot paleizen van het koningshuis. Het onderhoud van deze monumenten kost vaak veel tijd en geld. Toch is het een prioriteit voor de overheid om deze monumenten in zo goed mogelijke staat te houden. Het is wel de taak van de eigenaren om dit naar eigen inzicht uit te voeren. Wij van Koeverma helpen u graag een handje met het onderhoud en advies om dit zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat u moet weten over monumentenzorg

Sinds 2013 is er een subsidie in werking gesteld. Deze BRIM-subsidie maakt het aantrekkelijker onderhoud te laten verzorgen. Hierdoor zullen monumenten in een betere staat blijven. Voor Koeverma is het ook een missie om zulke panden goed te blijven onderhouden omdat het hoort bij het cultureel erfgoed.