Jaarlijks schilderonderhoud abonnement – binnen en buiten

Staat uw huis er de komende tien jaar ook netjes bij? Het unieke schilderonderhoud abonnement van GlansGarant zorgt ervoor dat uw huis er de komende tien jaar perfect geschilderd bij staat. Van binnen en van buiten!

 

Waarom GlansGarant?

GlansGarant is een landelijke organisatie van AF en BS gecertificeerde schilders, waar Koeverma er 1 van is. Het abonnement voor schilderonderhoud is een uniek product dat tien jaar lang topkwaliteit biedt tegen een vast, laag maandbedrag.
In het eerste jaar wordt de woning piekfijn in de verf gezet. Elk jaar daarna komen wij langs voor onderhoud en het waar nodig bijwerken van aandachtsgevoelige plekken. Perfect voor buiten én binnen schilderwerk.

 

De voordelen van GlansGarant:

> Heldere afspraken
GlansGarant doet niet aan internetoffertes. Wij komen persoonlijk langs om kennis te maken en uw wensen door te nemen. Daarna bieden we een betrouwbare offerte aan, zonder verassingen achteraf. In een vervolggesprek wordt het persoonlijk abonnement en de kosten daarvan doorgenomen. Na akkoord gaan wij aan de slag met schilderen.

> Herschilderbeurt
De meeste schilders kennen contracten met een looptijd van vijf of zes jaar. Het GlansGarant abonnement voorziet na vijf jaar weer in een herschilderbeurt. Dus waar andere stoppen, komt GlansGarant terug om uw huis opnieuw in de verf te zetten!

> Jaarlijks gegarandeerd onderhoud
Uw schilder komt elk jaar langs om het schilderwerk te inspecteren. Daarnaast bevat het contract twee keer een onderhoudsbeurt. Hierbij worden kwetsbare en/of beschadigde delen geschilderd. Bijvoorbeeld de hoekjes in kozijnen en liggende delen die erg kwetsbaar zijn voor vocht. Een jaarlijkse inspectie – en het waar nodig bijwerken – voorkomt grotere schade op langere termijn.

> Drie betalingsmogelijkheden
Ook financieel gezien maakt GlansGarant van uw onderhoudsabonnement graag maatwerk. Daarom zijn er drie manieren waarop u uw abonnement financieel kunt vormgeven.
1. Stichting Beheer Abonnementsgelden: u
 betaalt de werkzaamheden van het eerste jaar en het overige bedrag wordt per maand geïncasseerd.
2. Financiering: per maand betaald u een vast bedrag.
3. Factuurbasis: GlansGarant geeft vooraf inzicht in de kosten. U betaalt per jaar de rekening over het in dat jaar uitgevoerde werk.

> Ook voor binnen
Uw interieur tien jaar perfect geschilderd, zonder geregel, zonder financiële verassingen? Wij kunnen ook uw binnenwerk verzorgen! Er zijn zelfs speciale winterschildertarieven.

> Duurzaam
GlansGarant gebruikt alleen verf dat voldoet aan de Europeese milieuwetgeving (vos2010). Daarnaast zijn de kozijnen van GlasGarant duurzaam. De door houtrot aangetaste delen worden vervangen door steenvezelprofielen. Profielen met de sterkte van hout en de duurzaamheid van steen. Hiermee kunnen ook complete kozijnen worden vervangen. Deze profielen zijn weerbestendig, rotten niet en zijn goed te schilderen. U bespaart daardoor op onderhoudskosten op korte en lange termijn.

Wilt u ook geen zorgen meer over uw schilderwerk? Kies voor schilderonderhoud voor 10 jaar! Neem gerust contact op! Bel 010-4154233.

03-14

GlansGarant, Schilderen, Huis, Binnen, Buiten, Abonnement, Schilderonderhoud