Behang

Er zijn veel verschillende soorten behang types. Wij adviseren u graag hierover en de mogelijkheden. Samen ontdekken wij welke eindresultaat u het liefst wilt bereiken, Daarna kunnen wij u de juiste advies en tips meegeven en zijn u graag van dienst.

  • Acrylbehang plaatsen op uw muren voeren wij uit met onze team van behang specialisten. Voordeel van dit behang is dat het minder snel zal verkleuren en ook nog eens goed is voor het milieu.
  • Papierbehang wordt veel gebruikt en is ook een goedkopere soort behang. Aanbrengen van dit behang zorgt voor heldere en mooie kleuren. Ook verkrijgbaar in allerlei structuren en stijlen.
  • Er bestaat ook behang dat niet is gemaakt van papier, maar van glasvezels: glasvezelbehang. Dit behang is wit van kleur en je kunt er gemakkelijk overheen schilderen. Structuren toepassen op glasvezelbehang is ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld een weef, visgraat, ruiten of zigzag structuur.
  • Het is verstandig om een basis wandbekleding op je muren aan te brengen. Heeft u  scheurtjes en schade aan de wanden? Dan wilt u ze natuurlijk glad en strak maken. en dat is mogelijk.  Door eerst glasvliesbehang aan te brengen. U bent hier aan het juiste adres voor alle werkzaamheden zoals behangwerk, wandafwerking en vele andere diensten. Wij voeren alles professioneel uit en zorgen voor perfectie als eindresultaat!

Behang